Skip to main content

Despre prețuri,
și nu doar.

Preţul serviciilor noastre este stabilit în funcţie de planul de tratament, de nevoile exacte ale pacientului. Raportul preţ-calitate este unul echitabil, fixat conform profesionalismului echipei, al tarifului materialelor şi utiliajului folosit pentru tratarea afecţiunilor. Calitatea muncii noastre este cartea de vizită ce o recomandăm cu încredere fiecărui pacient!

Stomatologie generală

Vorbim despre tratamentele problemelor asociate cariilor dentare, leziunilor şi altor afecţiuni ale cavităţii bucale. Tratamentul poate fi accelerat graţie tehnologiilor de ultimă oră, materialelor performante şi medicilor profesionişti.

Estetică dentară

Zâmbetul alb şi strălucitor mereu a fost un indicator al unei stări frumoase de spirit! Domeniul esteticii dentare a apărut din dorinţa oamenilor de a avea o dantură de invidiat. O recomandăm pacientului care vrea să obţină o armonie în imaginea dinţilor săi. Graţie serviciilor oferite de clinica noastră, acest vis poate deveni realitate, una albă, strălucitoare, cu mai multă încredere în propriul zâmbet!

Protezare

Utilizăm materiale de înaltă calitate, colaborăm cu tehnicieni calificaţi şi experţi în domeniu. Fiecare procedură este atent analizată şi adaptată necisităţii pacientului. Dinţii sunt refăcuţi prin proteze fixe: faţete, coroane şi punţi dentare, movibile sau proteze de poduri, dar numai cu protezarea dinţilor şi implantarea.

Chirurgie dento-alviolară şi implantologie

Este acel set de tratamente necesare pentru cazuri mai severe, în special cele ce ţin de problemele orale. Aici putem enumera: extracţii, tratarea unor chisturi, abcese, intervenţii de urgenţă, augumentare osoasă etc.

Suntem echipa care te inspiră să-ţi iubeşti zâmbetul!

Obiectivele noastre:

  • Tratamente de ultimă oră pentru fiecare pacient. Avem abordări profesioniste şi am creat un mediu plăcut de muncă.
  • Oferim siguranţă pacienţilor şi personalului medical, iar acest lucru face parte din lista priorităţilor clinicii.
  • Prestăm servicii conform aşteptărilor pacienţilor noştri.
  • Investim în tehnologii şi instruiri.
  • Colaborăm în continuare cu nume sonore din industria stomatologică.
  • Dăm dovadă de flexibilitate şi profesionalism în fiecare caz.
  • Oferim soluţii în materie de probleme stomatologice.
  • Fiecare caz este tratat individual.