Skip to main content

Despre Noi

Avem o echipă de profesioniști

Centrul nostru a fost creat din pasiunea pentru zâmbetele adevărate, autentice! Tehnologiile moderne şi specialiştii din clinică fac un tandem perfect pentru ca pacienţii noştri să aibă parte de o dantură sănătoasă şi cu un aspect estetic plăcut. Medicul stomatolog, Victor Balan este fondatorul acestui Centru. Experienţa dumnealui de peste 20 ani în domeniu a fost conturată prin participarea la zeci de congrese internaţionale de profil, colaborări de succes cu mediul univeristar medical, conectarea la ultimele informaţii şi noutăţi din lumea stomatologilor.

Mai mult decât pacienţi!

Filosofia Centrului se bazează pe principii bine definite, iar echipa acestuia are o abordare profesionistă faţă de fiecare pacient. Aceasta se manifestă prin:

  • Tratarea cu profesionalism a fiecărui caz, într-un mediu relaxant, sigur şi confortabil;
  • Securitate şi siguranţă faţă de personal şi pacienţi;
  • Dovada unui profesionalism ireproşabil;
  • Echipamente şi soluţii de ultimă generaţie pentru rezultate de top;
  • Optarea pentru materiale şi instrumente de la cei mai buni producători mondiali de profil stomatologic;
  • O gamă variată de servicii stomatologice;
  • Soluţii inovatoare pentru cei care vor să rezolve o problemă dentară, dar şi pentru cei care vor să exploreze noi proceduri de menţinere a unui zâmbet sănătos şi frumos.

Din respect pentru igienă şi sănătate

Siguranţă şi confort, mediu favorabil pentru a desfăşura în condiţii de maximă igienă şi respectarea tuturor protocoalelor sanitare – aceste momente fac parte din activitatea Centrului nostru.

Fiecare cabinet a fost dotat cu tot necesarul pentru menţinerea normelor sanitare impuse de legislaţia în vigoare.

Pentru a menţine un mediu curat de activitate, am implementat următorii paşi:
- Instalaţii de sterilizare a aerului cu UV, ce asigură decontaminarea permanentă a aerului, eliminând riscul contaminării încrucişate;
- Recirculatoare bactericide ce asigură decontaminarea suprafeţelor;
- Pardoseli antiseptice;
- Automat pentru botoşi medicali de unică folosinţă, utilizaţi de pacienţi pe toată perioada petrecută în clinică, în scopul păstrării condiţiilor de igienă;
- Substanţe dezinfectante de cea mai bună calitate folosite pentru dezinfectarea suprafeţelor de contact: unituri dentare, pardoseli, mobilier;
- Sisteme no-touch pentru igienizarea mâinilor;
- Instrumentar şi materiale de unică folosinţă: bavete, pahare, ace, mănuşi, măşti, aspiratoare bucale.

Utilizăm apă sterilă pentru clătirea efectuată în timpul manevrelor stomatologice. Înainte şi după fiecare pacient lăsăm cabinetul liber pentru ca asistentele să dezinfecteze toate suprafeţele de contact. Materialele posibil contaminate sunt colectate separat şi transmise la distrugere prin autoclavare. Centrul nostru este mereu la curent cu noile metode de sterilizare şi de prevenire a unor potenţiale infecţii.

Inovații

Centrul stomatologic oferă pacienţilor săi produse şi tratamente de top. Ne inspirăm de la cei mai buni furnizori din domeniu şi efectuăm în ţara noastră proceduri de înalt profesionalism.

 

„Kerr”, „Septodont”, „Ivoclar”, „3M”, „Kuraray Noritake”, „GC Japonia”, „Colten”, „Ultradent”, „Dentsplay”, implanturile „Alpha Bio”, INNO, „Megagen” sunt doar câteva nume grele din industria stomatologică ale căror produse le puteţi găsi şi la noi în clinică.

Programează-te