Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379558597 | +37368099733
PrincipalaBlogConsultatia medicului stomatolog in Chisinau

Consultatia medicului stomatolog in Chisinau

14 03 2018

   Clinica stomatologica ofera serviciile celor mai buni specialisti din sfera data. Consultatia stomatologului in Moldova cuprinde asa servicii stomatologice ca:

  • Examinarea completa a cavitatii bucale.
  • Diagnosticarea modelarii arcadelor dentare din ceara, fapt ce permite determinarea exacta a starii acestora si vederea rezultatului final pana la sfarsitul tratamentului.
  • Radiografia cavitatii bucale.
  • Stabilirea diagnosticului curent.
  • Proiectarea schemei de tratare si stabilirea recomandarilor de ingrijire a cavitatii bucale.

   Consultatie stomatologica in Chisinau – nu este doar o discutie cu specialistul stomatolog, dar si o posibilitate de a controla in totalitate cavitatea bucala si de a stabili un plan de tratament.Consultatia are 3 etape importante : anamneza (discutia cu pacientul) , examenul obiectiv ( examinarea efectiva a cavitatii bucale cu accent pe dintele,dintii care necesita tratati), si examenele complementare (radiografia dentara-ortopantomograma). Metoda consta in crearea unei poze panoramice cu ajutorul aparatului radiologic specializat. Controlul dat este foarte important chiar la etapa de planificare a operatiilor dificile si a procedurilor stomatologice.

   Preturile consultatiei stomatologice variaza de la caz la caz, deoarece in unele cazuri poate fi nevoie de examinari suplimentare, cu folosirea tomografiei computerizate, sau a imaginilor radiologice a unor dinti separati. In asa mod, va fi posibila determinarea precisa si completa a starii maxilarelor, dintilor si cavitatii bucale. Pe langa diagnosticare , specialistii nostri sunt gata de a petrece consultatii privind ingrijirea corecta a cavitatii bucale, cat si stabilirea solutiilor potrivite pentru aceste scopuri. Pentru a va programa la consultatia stomatologului in Chisinau , luati legatura cu noi in timpul programului de lucru prin orice modalitate comoda pentru dumneavoastra.

Clinica stomatologica in Chisinau – Centrul de Estetica Dentara !!!