Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379558597 | +37368099733
PrincipalaBlogConsultatie stomatologului si o intalnire cu stomatolog in Chisinau.

Consultatie stomatologului si o intalnire cu stomatolog in Chisinau.

14 03 2018

   Clinica stomatologica ofera serviciile celor mai buni specialisti din sfera data. Consultatie stomatologului in Moldova cuprinde asa servicii de stomatologie ca:

  • Examinarea completa a cavitatii bucale.
  • Modelarea diagnostica arcadelor dentare din ceara, fapt ce permite determinarea exacta a starii acestora si vederea rezultatului final pana la sfarsitul tratamentului.
  • Radiografia maxilarului.
  • Stabilirea diagnosticului curent.
  • Proiectarea schemei de tratare si stabilirea recomandarilor de ingrijire a cavitatii bucale.

Aparat de aer conditionat in Moldova

Consultatie stomatologica in Chisinau – nu este doar o discutie cu specialistul stomatolog, dar si o posibilitate pentru examinarea completa a cavitatii bucalede si de a stabili un plan de tratament. Servicii de consultatie are 3 etape importante : anamneza (discutia cu pacientul), examenul obiectiv ( examinarea efectiva a cavitatii bucale cu accent pe dintele,dintii care necesita tratati), si examenele complementare (radiografia dentara-ortopantomograma). Aceasta este o procedura diagnostica speciala care va permite sa creati cea mai completa imagine a starii maxilarelor și a dinților, relevând chiar patologii și deficiențe ascunse. Metoda consta in crearea unei poze panoramice cu ajutorul aparatului radiologic specializat. Controlul dat este foarte important chiar la etapa de planificare a operatiilor dificile si a procedurilor stomatologice.

   Preturile la consultatie stomatologica in Moldova variaza de la caz la caz, deoarece in unele cazuri poate fi nevoie de examinari suplimentare, cu folosirea tomografiei computerizate, sau a imaginilor radiologice a unor dinti separati. In asa mod, va fi posibila determinarea precisa si completa a starii maxilarelor, dintilor si cavitatii bucale. Pe langa diagnosticare, specialistii nostri sunt gata de a petrece consultatii privind ingrijirea corecta a cavitatii bucale, cat si stabilirea solutiilor potrivite pentru aceste scopuri. Pentru a face o programare cu stomatolog, luati legatura cu noi in timpul de lucru prin orice mod comod pentru dumneavoastra.

Estetica Dentara – Clinica stomatologica in Moldova!