Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379199733 | +37368099733
PrincipalaBlogConsultatie stomatologului in Chisinau.

Consultatie stomatologului in Chisinau.

14 03 2018

   Clinica stomatologica ofera serviciile celor mai buni specialisti din sfera data. Consultatie stomatologului in Moldova cuprinde asa servicii de stomatologie ca:

  • Examinarea completa a cavitatii bucale.
  • Modelarea diagnostica arcadelor dentare din ceara, fapt ce permite determinarea exacta a starii acestora si vederea rezultatului final pana la sfarsitul tratamentului.
  • Radiografia maxilarului.
  • Stabilirea diagnosticului curent.
  • Proiectarea schemei de tratare si stabilirea recomandarilor de ingrijire a cavitatii bucale.

IMG 8214 1 2 - Consultatie stomatologului in Chisinau.

Consultatie stomatologica in Chisinau – nu este doar o discutie cu specialistul stomatolog, dar si o posibilitate pentru examinarea completa a cavitatii bucalede si de a stabili un plan de tratament. Servicii de consultatie are 3 etape importante : anamneza (discutia cu pacientul), examenul obiectiv ( examinarea efectiva a cavitatii bucale cu accent pe dintele,dintii care necesita tratati), si examenele complementare (radiografia dentara-ortopantomograma). Aceasta este o procedura diagnostica speciala care va permite sa creati cea mai completa imagine a starii maxilarelor și a dinților, relevând chiar patologii și deficiențe ascunse. Metoda consta in crearea unei poze panoramice cu ajutorul aparatului radiologic specializat. Controlul dat este foarte important chiar la etapa de planificare a operatiilor dificile si a procedurilor stomatologice.

   Preturile la consultatie stomatologica in Moldova variaza de la caz la caz, deoarece in unele cazuri poate fi nevoie de examinari suplimentare, cu folosirea tomografiei computerizate, sau a imaginilor radiologice a unor dinti separati. In asa mod, va fi posibila determinarea precisa si completa a starii maxilarelor, dintilor si cavitatii bucale. Pe langa diagnosticare, specialistii nostri sunt gata de a petrece consultatii privind ingrijirea corecta a cavitatii bucale, cat si stabilirea solutiilor potrivite pentru aceste scopuri. Pentru a face o programare cu stomatolog, luati legatura cu noi in timpul de lucru prin orice mod comod pentru dumneavoastra.

Estetica Dentara – Clinica stomatologica in Chisinau!