Skip to main content

Turismul dentar nu mai este o noutate!

Pe lângă faptul că aveţi parte de tratamente dentare de top, suntem aici şi în rol de „ambasadori” ai turismului din ţara noastră. Combinăm armonios orele de vizită la cabinet cu organizarea excursiilor în cele mai superbe locuri din Republica Moldova!
Turismul dentar nu mai este o noutate, ba din contra, tot mai mulţi pacienţi apelează cu încredere la echipa noastră pentru a descoperi ospitalitatea şi frumuseţea acestui plai. Experienţa clinicii noastre a fost conturată pe parcursul a 20 de ani, timp în care am avut pacienţi din ţări precum: Italia, Marea Britanie, Israel, România, Franţa, Spania, Germania, Irlanda etc. Cu un timp bine gestionat efectuăm proceduri preliminare, dar şi etape de chirurgicale şi protezare.

Consultaţia online!

Suntem deschişi oricăror metode rapide şi moderne de comunicare cu pacienţii noştri. Cei care se află peste hotare pot să ne expedieze on line o radiografie panoramică digitală sau tomografie digitală. Apoi, ne pot explica afecţiunile şi problemele cu care se confruntă, iar specialiştii noştri vor veni cu un verdict. Vizita la cabinet este stabilită împreună, la fel e şi în cazul vacanţei stomatologice din Republica Moldova. Medicii de la clinică vor elabora setul de servicii necesare pentru tratament.
Pentru programări şi informaţii despre turismul dentar, ne puteţi scrie la:

esteticadentarabv@gmail.com

Pe mail veţi obţine GRATUIT un plan de tratament provizoriu, ce va include etapele, durata, tariful tratamentului şi al lucrărilor de protezare ce vor fi efectuate pe durata acestei vacanţe medicale.