Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379199733 | +37368099733
PrincipalaServiciiImplantarea dintilor si protezarea in Moldova

Implantarea dintilor si protezarea in Moldova

Implantarea dintilor in Chisinau

implant 1 1 228x170 - Implantarea dintilor si protezarea in MoldovaDaca ai pierdut un dinte sau mai multi si esti jenat, atunci cand maninci sau vorbesti in public, atunci implantul dentar este o solutie ideala atit estetica cit si naturala, care iti reda increderea in sine.
implant 2 - Implantarea dintilor si protezarea in Moldova

Implantul dentar este un dispozitiv metalic introdus chirurgical in osul maxilar pentru a sustine o lucrare protetica (coroana dentara, punti dentare sau proteza mobilizabila).

Dupa introducerea implantului in osul maxilar este nevoie de o perioada de timp pentru ca acesta sa formeze o legatura cu osul maxilar printr-un proces numit osteointegrare.

La sfarsitul perioadei de vindecare (care dureaza intre 3 si 6 luni), un dispozitiv protetic (numit bont artificial) este atasat implantului. Peste bontul artificial se va construi restaurarea protetica proiectata.

Majoritatea implanturilor dentare sunt confectionate din titan ele sunt foarte bine tolerate de organism si nu au efect alergic, au o biocompatibilitate crescuta, acest material favorizeaza cel mai bine procesul de osteointegrare.

 

Sinus lifting in Moldova

Augumentarea de sinus este o procedura chirurgicala si are ca scop cresterea dimensiunii osoase in zonele laterale a maxilarului superior. Obiectivul de baza a unui sinus lifting este o aditie osoasa in cavitatea sinusala pentru obtine o dimensiune osoasa necesara pentru inserarea unui implant dentar.
Pentru a face loc noului os, membrana sinusului este mutată mai sus. Această procedură este efectuată de un specialist în chirurgie dentară.
sinus 2 - Implantarea dintilor si protezarea in Moldova
Lipsa osului poate avea mai multe cauze:
• pierderea dinților de pe arcada superioară, în special a celor din spate sau a molarilor
• bolii parodontale
• cu cât inserarea implantului dentar este amânată mai mult, cu atât volumul osos scade.
• sinusurile maxilare pot fi situate prea aproape de acesta, iar acest lucru împiedică inserarea implantului dentar.

Protezarea dintilor in Chisinau

supra de implanti 228x170 - Implantarea dintilor si protezarea in MoldovaProtez dentar a fost revolutionata odata cu aparitia implantologiei orale. Implantologia orala a dat proteticii dentare posibilitatea utilizarii de stalpi suplimentari ce pot fi inserati oriunde este nevoie.

Proteze pot fi atasate exclusiv pe implante (pur implantar) sau mixt (dento-implantar). Optiunea spre o restaurare protetica fixa sau mobilizabila ii apartine stomatologului. Proteze pe implant pot inlocui de la un singur dinte pana la o intreaga arcada. Ele se pot confectiona din materiale diverse: metaloceramica, zirconium, e-max.

Coletul implantului este acoperit pentru a reda aspectul unui dinte natural. Forma hexagonala a capatului implantului previne rotatia bontului. Suprafata de contact dintre acesta si implant are o deosebita importanta.
Pe suport implantar se poate realiza si asa numita proteza pe implant, dispozitiv protetic mobilizabil. Pe un numar redus de implante se poate confectiona o proteza ce contine sisteme speciale de agregare, sisteme care confera protezei pe implant o fixitate si o sustinere mult crescuta fata de protez obisnuit.

Puteti utiliza si alte servicii stomatologice ale centrului, cum ar fi tratamentul tartrului dentarigiena orala completa sau procedura de regenerare osoasa.

Estetica Dentara – Clinica stomatologica in Chisinau!