Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379199733 | +37368099733
PrincipalaServiciiVacanta stomatologica in Moldova

Vacanta stomatologica in Moldova

Descopera Moldova in vacanta stomatologica!

Pe lângă rezolvarea problemelor dentare la prețuri atractive și cu profesionalism desăvârșit, aveți ocazia de a descoperi Chisinau. Republica Moldova prezenta o combinație complexă de masive forestiere, defilee, lunci, lăcașuri medievale, cetăți, orașe cu diverse stiluri arhitecturale, festivaluri vinării etc.

În cadrul programului de turism dentar in Chisinau vă putem organiza excursii la oricare obiecte turistice dorite, respectând și programările pe care le stabilim de comun acord cu medicii din Centrul de Estetica Dentara.

Vă oferim toate aceste servicii cu profesionalism desăvârșit și tehnologii moderne, la prețuri mai mici decât în țările Europei. Avem o experiență de peste 18 ani în tratarea pacienților din Italia, Anglia, Irlanda, Germania, Franța, Spania, Romania si Israel.

Într-o perioadă relativ scurta de timp, printr-o colaborare strânsă interdisciplinară, efectuăm atât tratamentul preliminar, cât și etape chirurgicale și protezarea.

Consultația virtuală:

  • Trimiteți o radiografie panoramică digitală sau tomografie digitala.
  • Explicați în câteva cuvinte dorințele și afecțiunile dvs.

Stabilim de comun acord data primei vizite și durata de vacanta stomatologica in Moldova. Impreună cu colaboratorii noștri vă putem oferi servicii complete.

Pentru inițierea programului de turism dentar ne puteți contacta prin e-mail la adresa esteticadentarabv@gmail.com. Vă vom trimite GRATUIT un plan de tratament  preliminar, care să cuprindă etapele, durata, costurile tratamentului și lucrărilor de protezarea, ce vor fi efectuate în varianța pe care o doriți.

Estetica Dentara – Clinica stomatologica in Chisinau