Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 079558597 | 068099733
PrincipalaServicii stomatologice cu plata in Chisinau. Sanatatea dentara in Moldova.Estetica dentara in Moldova. Restaurarea estetica dintilor.

Estetica dentara in Moldova. Restaurarea estetica dintilor.


Pentru a avea o dantură frumoasă și un zambet fermecător, oamenii apelează din ce în ce mai mult la cosmetica dentară. Tehnologia stomatologica moderna și specializarea medicilor stomatologi fac în asa fel încat aceste tehnici sa fie din ce în ce mai solicitate.

Curatarea dintilor si albirea pentru o dantura perfecta:

Albirea dentara in clinica stomatologica in Chisinau manoperă prin care culoarea dinților este modificată de la culoarea lor naturală la o nuanță mai deschisă, se poate realiza atît în cabinet, cît și acasă.

Fatete dentare ceramice (venire – en. veneers) – sunt foițe subțiri de ceramică similară ca dimensiunea lentilelor de contact,ce se aplică pe suprăfața exterioară a dinților,fiind una dintre cele mai neinvazive metode de a estetiza aspectul acestora sau de a proteja suprafețele deteriorate,după îndepărtarea cauzei.

Bracket-uri de safir – instalarea acestora !

Coroane estetice din ceramica – sunt lucrări protetice care acoperă sau învelesc partea vizibilă a unui dinte. Pentru ca medicul stomatolog să le poata fixa pe dinte trebuie indeplinite anumite conditii:

  • medicul va prepara într-un anumit fel dintele, operațiune numită șlefuire;
  • dintele respectiv trebuie sa fie sănătos sau corect tratat și să nu fie mobil;
  • partea coronară (partea vizibilă în cavitatea bucală) a dintelui sa fie suficient de rezistentă pentru a susține lucrarea.

Restaurare estetica – este restaurarea sau îmbunătățirea esteticii dentare cu materiale similare arcadelor dentare care au o culoare de dinte natural.Presupune inlaturarea cariei dentare
Există 2 tipuri de restaurări , directe și indirecte.

Directe – este rezultatul modelării direct în cavitatea bucală, într-o vizită la dentist. În acest scop, se folosește materialul fotopolimer – un compus care este întărită de o lampă specială.

Indirecte- sunt create pe model în laborator de către un tehnician dentar, astfel încât rezultatul  final – pacientul primeste dintr-o dată. Materialul în acest caz este adesea ceramică.

Bijuterii dentare – pentru pacienţii care vor să-şi pună în evidenţă dinţii albi şi sănătoşi, pentru cei ce vor să acapareze privirile ori de câte ori zâmbesc sau pentru cei care doresc să încerce o schimbare a înfăţişării lor, bijuteriile dentare pot reprezenta soluţia.Acestea se găsesc sub diverse forme, dimensiuni şi mărimi aşa încât fiecare poate alege accesoriul potrivit. Medicul stomatolog este cel care vă poate ajuta să alegeţi un accesoriu corespunzător, analizând aspecte precum forma dinţilor pe care urmează a fi aplicată bijuteria, a feţei, culoarea ochilor, etc.

Tehnica este una simplă, neinvaziva, şi nedureroasă şi constă practic în lipirea cu un adeziv special a accesoriului pe dinte. Vom alege de preferat un dinte frontal maxilar , această zonă având vizibilitate maximă. Se realizează un periaj profesional care să îndepărteze eficient reziduurile alimentare şi placa bacteriană.

Dacă vreodată te hotărăşti să renunţi la accesoriu medicul dentist îl poate îndepărta cu uşurinţă, lăsând dintele integru, aşa cum a fost înainte de aplicarea bijuteriei.

Protezarea dintilor in Chisinau

Centrul de Estetică Dentară Balan Victor vă așteaptă mereu cu drag la adresa mun. Chișinău ,str.Sfîntul Andrei 37,of. 1.

Pentru programare la stomatolog  (medicul dentist) sau informații suplimentare puteți apela la numarul de telefon   022 83-77-06; 068099733.