Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379199733 | +37368099733
PrincipalaCentru stomatologic in Chisinau.

Centru stomatologic in Chisinau.

Bine ați venit la Centrul de Estetica Dentara !
Zimbetul armonios si frumos reprezinta stilul si statutul vietii fiecarui. Poarta-ti zimbetul cu placere.

victor foto res 1 1 600x870 - Centru stomatologic in Chisinau.Centru stomatologic in Moldova – s-a înființat din pasiunea pentru frumusetea ca o clinica stomatologica moderna, dotata cu aparatura de ultima generatie, unde activeaza specialisti calificati ce folosesc cu maiestrie tehnologiile moderne.

Fondatorul centrului dentar – medicul stomatolog Balan Victor cu o experienţă practică de peste 18 ani, ce oferă servicii medicale de calitate superioară cu un nivel înalt de pregătire profesională. El este participant la congrese internaţionale şi având strînse legături cu mediul universitar medical, tinând pasul cu cele mai noi metode aparute la nivel mondial.

Îndeplinirea dorințelor dvs. devine obiectivul nostru, ca anume:

 • Ne propunem să vă tratăm cu grijă și atenție individuală, într-un mediu relaxant, confortabil și sigur.
 • Suntem preocupați de sănătatea dumneavoastră, dar și de protejarea personalului medical. De aceea, am luat cele mai stricte măsuri ca să puteți beneficia de un tratament stomatologic efectuat în condiții de maximă siguranță.
 • Considerăm fiecare caz cu un nivel ridicat de profesionalism.
 • Vrem sa fim la înălțimea așteptărilor clienților nostri din toate punctele de vedere.
 • Echipamentele de ultimă generație oferă cele mai bune rezultate și o garanție a succesului.
 • Lucrăm cu cele mai bune instrumente și materiale de la producători la nivel mondial cu experiență.
 • Studiem și adaptăm cele mai noi metode de tratament.
 • Oferim o abordare individuală și servicii stomatologice platite inovatoare platite dentare, deoarece gama de servicii se adresează tuturor pacienților.
 • Oferim soluții eficiente atât pentru cei care doresc să rezolve o problemă, cât și pentru cei care explorează noi domenii de sănătate și frumusețe.

 

 

Conditii de igiena

hygiene - Centru stomatologic in Chisinau.

Pentru a putea garanta pacienţilor noştri tratamente sigure, fără risc de contaminare, spaţiul destinat tratamentelor, fiecare cabinet stomatologic, a fost amenajat şi dotat în concordanţă cu cele mai recente prevederi ale legislaţiei în vigoare:

 • Instalaţii de sterilizare a aerului cu UV, asigură decontaminarea permanentă a aerului eliminând riscul contaminării încrucişate;
 • Recirculatoare bactericide ce  asigură decontaminarea suprafeţelor;
 • Pardoseli antiseptice;
 • Automat pentru botoşi medicali de unică folosinţă, utilizaţi de pacienţi pe toată perioada petrecută în clinică, în scopul păstrării condiţiilor de igienă;
 • Substanţe dezinfectante de cea mai bună calitate utilizate pentru dezinfectarea suprafeţelor de contact: unituri dentare, pardoseli, mobilier;
 • Sisteme no-touch pentru igienizarea mâinilor;
 • Instrumentar şi materiale de unică folosinţă: bavete, pahare, ace, mănuşi, măşti, aspiratoare bucale.

Folosim apa sterilă pentru clătirea efectuată in timpul manevrelor stomatologice. Inainte și după fiecare pacient păstram o perioadă de pregătire a cabinetului, asistentele dezinfectează toate suprafeţele de contact. Materialele posibil contaminate sunt colectate separate si transmise la nimicire prin autoclavare. Centru stomatologic medical in Chisinau al nostru se specializează la fiecare început de an în cele mai noi metode de sterilizare și de prevenire a contaminării cu infecții.

Sterilizarea instrumentelor

tools - Centru stomatologic in Chisinau.

Centrul de Estetică Dentară vă asigură condiții de igienă și asepsie în conformitate cu cele mai înalte standarde europene, având un control strict asupra sterilizarii. Eliminăm astfel orice risc de contaminare cu agenții virali și microbieni periculoși precum virușii hepatitelor B,C,virusul HIV,bacilul Koch etc. Eficiența sterilizării este verificată si acreditată de Ministerul Sănătații. Este folosit autoclavul Europa B ProTehnogaz care este proiectat folosind cele mai noi tehnologii disponibile pentru sterilizarea de tip B.

STERILIZAREA se realizează prin urmarea strictă a următorilor paşi:

 1. ÎNFOLIEREA INSTRUMENTARULUI — instrumentarul se împachetează în folii speciale prevăzute cu marker de sterilizare, îşi modifică culoarea în urma procesului de sterilizare, eliminând riscul utilizării unui instrumentar nesteril.
 2. SIGILAREA INSTRUMENTARULUI — instrumentarul impachetat se termosigilează
 3. ÎNTRODUCEREA ÎN AUTOCLAV — se introduce instrumentarul în autoclave. In autoclave se mai introduc indicatori chimici de unica folosință pentru controlul sterilizării.
 4. SELECTREA PROGRAMULUI — se selectează programul recomandat
 5. EFECTUAREA STERILIZĂRII — se efectuează ciclul de sterilizare
 6. FINALIZAREA STERILIZĂRII — la sfârşitul programului de sterilizare, autoclavul afişează rezultatul procesului şi înregistrează pe CD etapele sterilizării efectuate.
 7. VERIFICAREA MARKERULUI DE STERILIZARE — După ce se scot din autoclav, pe fiecare pungă se verifică virarea culorii cu indicator fizico-chimic
 8. DATAREA INSTRUMENTARULUI STERILIZAT — pe fiecare pungă cu instrumentar se notează data la care s-a desfăşurat sterilizarea.
 9. ARHIVAREA Indicatorilor chimici de unica folosinta pentru controlul sterilizarii — Indicatorul este arhivat în registrul de sterilizare, în care se notează data şi ora la care s-a desfăşurat sterilizarea şi semnătura persoanei care a efectuat-o.
 10. DEPOZITAREA INSTRUMENTARULUI STERILIZAT — instrumentarul este depozitat în spaţii special repartizate pentru acest scop.
 11. Europa B Pro este condusă de un nou sistem electronic, echipat cu un micro-procesor de cea mai nouă generație. Toate ciclurile sunt în conformitate cu normele de sterilizare tip B.

Centru stomatologic inovator in Moldova folosește pentru pacienții săi produse stomatologice de calitate, provenite de la renumiți furnizori in domeniu (Kerr, Septodont, Ivoclar, 3M, Kuraray Noritake, GC Japonia, Colten, Ultradent, Dentsplay, implante Alpha Bio Israel), etc. Cu acestea, toate metode de tratament sunt eficiente si durabile.

foto21 - Centru stomatologic in Chisinau.

Pentru a face o programare cu stomatolog in Estetica Dentara inseamna ca pacientii vor primi recomandari pentru prevenirea bolilor dentare.