Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379558597 | +37368099733
PrincipalaServiciiEstetică dentară

Estetică dentară

Albirea dentara

 

Una dintre cele mai solicitate proceduri in estetica dentara. Se adreseaza celor care isi doresc sa redea culoare mai alba si mai stralucitoare dintilor afectati de decolorari sau pete de la cafea, ceai, vin rosu, etc. Cu siguranta, veti gasi tratamente de albire in multe farmacii. Dar intrebarea pe care o auzim des este daca chiar functioneaza. Raspunsul este un da „comercial”, deoarece functioneaza pana la un anumit nivel de alb si doar in putine cazuri – cu
rezultate cu adevarat vizibile. Oricum solutia cea mai buna, cu rezultate mult mai sigure si cu niveluri de alb mult mai deschise este oferita de catre medicul stomatolog.

 

Fatetele dentare

Un zimbet perfect fara bracket si albire! Fatetele dentare reprezinta un tratament “miraculos” in restabilirea zimbetului frumos si armonios, inchiderea golurilor si lacunelor dintre dinti, corectarea muscaturii, coloratiile severe, imperfectiunile de structura a dintilor. Vinirile sunt confectionate dupa tehnologii moderne, individual pentru fiecare pacient in parte, in concordanta cu aspectul fetei, linia zimbetului si linia ochilor.
Avantaje:

  • Aspect natural dupa transluciditate, textura, culoare si rezistenta
  • Nu transmit variatiile de temperatura spre pulpa dentara
  • Nu irita tesuturile din jurul dintelui
  • Slefuire minima a smaltului
  • Nu se coloreaza si nu se pateaza in timp.

Restaurarile (plombele) estetice

 

Era metalelor a trecut de mult. Astazi ne aflam in era compozitelor si a ceramicii. Vorbim de materiale extrem de rezistente si durabile, daca se respecta cu strictete tehnicile de aplicare. Vorbim de materiale estetice. Atunci cand o carie distruge mai putin de 50 % din dinte, acesta se poate reface cu o „plomba”. Obturatia estetica nu este, insa, o simpla „plomba”. Pentru a reda transluciditatea naturala a dintelui si pentru a permite reflexia luminii, trebuie folosite materiale speciale si cu tehnici de stratificare speciale. Numai asa se vor putea obtine obturatii estetice, care sa imite perfect un dinte natural.

 

Coroanele integral ceramic

 

Deteriorarea dintilor de la carii, igiena orala precara, obturatii invechite, dinti nevitali schimbati in culoare, cand exista riscul ca dantura sa se uzeze mult mai repede, o coroana dentara poate fi solutia in aceste cazuri. Unul din principalele avantaje ale coroanelor integral ceramice este “biocompatibilitatea” materialului folosit,care duce la un aspect sanatos si natural al gingiei. Pacientii se pot bucura de aspectul mult dorit al dintilor albi si sanatosi.

 

 

Incrustatiile dentare

Incrustatiile reprezinta o varianta noua, superioara plombelor si isunt o solutie ideala pentru anumite distrugeri cororonare in zonele laterale. Ele se realizeaza in urma unei amprente luate de medical stomatolog, in laboratorul de tehnica dentara prin tehnologie CAD-CAM, ceea ce elimina orice defect de adaptare sau alta natura.
Avantaje:

  • aspect estetic, natural
  • protejeaza dintii
  • se dilate si se contracta la fel ca dintii naturali
  • nu exercita presiune la nivelul dintilor in timpul masticatiei.