Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 +37379199733 | +37368099733
PrincipalaServicii stomatologului si tratarea dintilor in Chisinau.

Servicii stomatologului si tratarea dintilor in Chisinau.

1.Consultatie stomatologului in Moldova

La intalnirea cu centru stomatologic, beneficiati de servicii stomatologului de consultatie profesionale în privința alegerii de metoda pentru tratarea dintilor, care este cea mai buna și mai eficienta. Se realizează un plan în care poate include modelarea diagnostica wax-up sau modelarea indirecta. Mai departe, se vor stabili etapele tratamentului.

2. Profilaxie (prevenirea)

Cuvantul profilaxie combina multe masuri pentru prevenirea bolilor orale. Va oferim sfaturi si recomandari cu privire la igiena orala. Efectuam albirea profesionala a dintilor cu ultrasunet si periaj cu Air-Flow. Sigilam si intarim dintii.

3.Stomatologie terapeutica

Terapia dentară – sunt servicii stomatologice in Moldova, care rezolva problemele asociate cu carii dentare, leziunile si cu alte probleme ale cavitatatii bucale. Cu ajutorul diferitor tehnologii, tehnici și materiale moderne acceleram tratamentul si obținem rezultate mai calitative.

4. Chirurgie stomatologica in Chisinau

Chirurgia dentara este o ramura de stomatologie care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor gurii, dintiilor, gingiilor, maxilarului si mandibulei sub aspect functional si estetic. Oferim tratamente chirurgicale complexe de ultimă generație, fără discomfort, fără durere.

5. Estetica dentara in Moldova

Dinţii albi vă luminează chipul, emanind buna dispoziţie şi entuziasm în jurul dumneavoastră. Estetica dentara s-a născut din dorinţa oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi, cât mai armonizaţi cu aparitia lor. Imaginea generează succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zâmbet perfect. Din fericire, cu ajutorul tehnologiilor actuale si altor servicii stomatologului in Chisinau, vă putem ajuta să dobândiţi un zâmbet spectaculos, mai alb şi mult mai tânr, aşa cum vi-l doriţi.

6. Protezarea si implantarea in Chisinau

Refacem dintii vostri prin proteze fixe: fatetele, coroane si punti dentare, precum si prin amovibile sau proteze de poduri, dar numai cu protezarea dintilor si implantarea. Folosim materiale de cea mai buna calitate si colaboram cu tehnicieni foarte bine pregatiti, de aceea va oferim lucrari personalizate, nu numai remarcabile din punct de vedere estetic, dar si functional.

7. Stomatologie pentru copii (Pedodontia)

Stomatologie pentru copii este foarta importanta. Pentru a avea o dantura buna pe tot parcursul vietii este important ca copii sa i-si dezvolte obiceiul vizitelor regulate la dentist de mici. Pentru a putea lucre cu copii este necesara o pregatire speciala, rabdare și deprinderi de psihologie a copilului. Igiena dentara este bine sa inceapa odata cu aparitia dintilor temporari.

8. Radiografia

Radiografia oferă o imagine detaliată a dinților, maxilarului și țesuturilor înconjurătoare. Este important in tratarea dintilor, deoarece ajută la stabilirea unui diagnostic corect și la efectuarea unei lucrări potrivite fiecărei situații în parte. Tot ce este necesar pentru un tratament corect și de calitate, începînd de la consultație și radiografia inițială și pînă la rezultatul final și radiografiile de control, se vor realiza în cadrul clinicii noastre, folosind aparatura ultramodernă și precisă.

9. Paradontologie

Exista o multime de forme si de imbolnavi in parodontologie, ce ne pot afecta din copilarie pînă la o virsta innaintata. Boala parodontală poate fi prevenită cu destul de multă ușurință. Trebuie doar de impus cîteva reguli zilnice de igiena și să mergi periodic la examenari medicale, cind inscrieti la proceduri stomatologice. Aceste amanunte mici te vor face sa iți păstrezi un zîmbet sănătos și frumos.

Obiectivele noastre

  • Ne propunem să vă tratăm cu grijă și atenție individuală, într-un mediu relaxant, confortabil și sigur.
  • Suntem preocupați de sănătatea dumneavoastră, dar și de protejarea personalului medical. De aceea, am luat cele mai stricte măsuri ca să puteți beneficia de un tratament stomatologic efectuat în condiții de maximă siguranță.
  • Considerăm fiecare caz cu un nivel ridicat de profesionalism.
  • Vrem sa fim la înălțimea așteptărilor clienților nostri din toate punctele de vedere.
  • Echipamentele de ultimă generație oferă cele mai bune rezultate și o garanție a succesului.
  • Lucrăm cu cele mai bune instrumente și materiale de la producători la nivel mondial cu experiență.
  • Studiem și adaptăm cele mai noi metode de tratament.
  • Oferim o abordare individuală și servicii stomatologice platite inovatoare platite dentare, deoarece gama de servicii se adresează tuturor pacienților.
  • Oferim soluții eficiente atât pentru cei care doresc să rezolve o problemă, cât și pentru cei care explorează noi domenii de sănătate și frumusețe.

Estetica Dentara – Clinica stomatologica in Chisinau!