Chișinău, Str. Sfîntul Andrei 37, of. 1 Luni — vineri, 9:00 — 18:00 079558597 | 068099733
PrincipalaServicii stomatologice cu plata in Chisinau. Sanatatea dentara in Moldova.

Servicii stomatologice cu plata in Chisinau. Sanatatea dentara in Moldova.

1.Consultatia stomatologului

La intalnirea cu medicul stomatolog in clinica stomatologica in Chisinau beneficia-ti de consultatia stomatologului în privința alegerii celei mai bune și mai eficiente metode de tratament, se realizează un plan în care poate include wax-up-ul sau modelarea în ceară și mock-up-ul indirect sau transpunerea wax-up-ului în cavitatea orală, și se vor stabili etapele tratamentului.

2. Profilaxie si prevenție

Sub această denumire sunt reunite mai multe masuri de prevenire a îmbolnăvirii țesuturilor dentare . Vă oferim sfaturi si indicatii privind igiena orală, curatarea dintilor, efectuăm detartraj, periaj profesional şi Airflow și sigilarea șanțurilor și fosetelor dentare.

3.Terapia dentara | stomatologica

Terapia dentară se referă la repararea efectelor datorate cariei dentare, a traumelor și a diverselor afecțiuni ale cavității bucale. Cu ajutorul diferitor tehnologii, tehnici și materiale moderne acceleram tratamentul și obținem rezultate mai calitative.

4. Chirurgie orala | stomatologica

Chirurgia orala dentara este o ramura a stomatologie care se ocupa cu diagnosticul si tratamentul afectiunilor gurii, dintiilor, gingiilor, maxilarului si mandibulei sub aspect functional si estetic. Oferim tratamente chirurgicale complexe de ultimă generație, fără discomfort, fără durere.

5. Estetica dentara | Stomatologia estetica

Dinţii albi vă luminează chipul, emanind buna dispoziţie şi entuziasm în jurul dumneavoastră. Stomatologia estetica s-a născut din dorinţa oamenilor de a avea un zâmbet cât mai frumos. Această specializare se adresează pacienţilor care-şi doresc dinţi sănătoşi, cât mai armonizaţi cu fizionomia lor. Imaginea generează succesul, iar o imagine frumoasă devine perfectă cu un zâmbet perfect. Din fericire, cu ajutorul tehnologiei actuale, vă putem ajuta să dobândiţi un zâmbet spectaculos, mai alb şi mult mai tânr, aşa cum vi-l doriţi.

6. Protetica dentara

Refacem dantura dv. prin lucrari fixe: protezarea dentara si implanturi dentare, fatete, coroane si punti dentare precum si prin lucrari mobile sau mobilizabile: proteze totale sau partiale, proteze scheletate cu sisteme speciale, proteze pe implanturi.

Folosim materiale de cea mai buna calitate si colaboram cu tehnicieni foarte bine pregatiti, de aceea va oferim lucrari personalizate, nu numai remarcabile din punct de vedere estetic, dar si functional.

7. Pedodontia | Stomatologia pentru copii

Stomatologia pentru copii este foarta importanta. Pentru a avea o dantura buna pe tot parcursul vietii este important ca copii sa i-si dezvolte obiceiul vizitelor regulate la dentist de mici. Pentru a putea lucre cu copii este necesara o pregatire speciala, rabdare și deprinderi de psihologie a copilului. Igiena dentara este bine sa inceapa odata cu aparitia dintilor temporar.

8. Radiologia digitala intraorala

Radiografia oferă o imagine detaliată a dinților, maxilarului și țesuturilor înconjurătoare. Este esențială în tratamentul stomatologic, deoarece ajută la stabilirea unui diagnostic corect și la efectuarea unei lucrări potrivite fiecărei situații în parte. Tot ce este necesar pentru un tratament corect și de calitate, începînd de la consultație și radiografia inițială și pînă la rezultatul final și radiografiile de control, se vor realiza în cadrul clinicii noastre, folosind aparatura ultramodernă și precisă.

9. Paradontologie

Exista o multitudine de forme de imbolnavire in parodontologie, ce ne pot afecta din copilarie pînă la o virsta innaintata. Boala parodontală poate fi prevenită cu destul de multă ușurință. Trebuie doar de impus cîteva reguli zilnice de ingrijire și să mergi periodic la controale medicale. Aceste mici amanunte te vor face sa iți păstrezi un zîmbet sănătos și frumos.

Obiectivele noastre

  • Ne propunem sa va tratam cu grija si atentie personala intr-un mediu relaxant, confortabil si sigur.
  • Suntem preocupati de sanatatea dumneavoastra dar si de protejarea personalului medical de aceea am luat cele mai stricte masuri pentru a beneficia de un tratament stomatologic efectuat in conditii de maxima siguranta.
  • Abordam fiecare caz cu profesionalism.
  • Vrem sa fim la inaltimea asteptarilor clientilor nostri din toate punctele de vedere.
  • Aparatura de ultima ora asigura rezultate de top si reprezinta garantia reusitei lucrarilor.
  • Lucram cu cele mai bune materiale de la producatori experimentati international avizati.
  • Adoptam cele mai noi metode de tratament.
  • Oferim optiuni personalizate si serviciile cu plata ale stomatologului  inovatoare. Gama de servicii este adaptata tuturor pacientilor;
  • Oferim solutii performante atat celor care doresc sa-si rezolve o problema, cat si celor care exploreaza noi teritorii ale sanatatii si frumusetii.

Clinica stomatologica in Moldova Estetica Dentara este incantata de a invita pacientii la consultatie, pe parcursul careia puteti primi recomandari de tratare si profilaxie a patologiilor dentare.